Självupplysning

Sahaja Yoga

Meditation

Kom och lär er att meditera så att ni kan uppleva ett liv utan stress.

Alltid gratis!

Självupplysning

English | SvenskaNär vi först börjar med Sahaja Yoga - meditation vaknar Kundalini inom oss och stiger upp genom mittenkanalen. På sin väg upp genom det subtila systemet balanserar Kundalini vår högra och vänstra kanal samt de chakran som är i behov av det.


Vart och ett av de sju chakrorna har olika andliga kvalitéer. När Kundalini-energin vaknar börjar hon reparera och balansera våra chakror så att kvalitéerna som finns inneboende i dessa börjar manifisteras manifesteras  i våra liv.

Regelbunden meditation

Genom regelbunden meditation blir vi automatiskt mer dynamiska, kreativa, trygga och samtidigt ödmjuka, kärleksfulla och medkännande. Det är en process som börjar utvecklas spontant när Kundalini stiger upp och ger näring till våra chakror.


Detta kan göras efter att man har fått sin Självupplysning och genom regelbunden meditation med Sahaja Yoga-metoden. Meditationen utövas i många länder världen över och är alltid gratis.

Det är nu lätt att få självupplysning


Självupplysning har alltid varit det slutliga målet för religiösa och andliga traditioner över hela världen men var ytterst svår att uppnå tidigare. Nu är den tillgänglig för alla och kan uppnås utan ansträngning tack vare Sahaja Yoga, Shri Matajis gåva till mänskligheten.


”Självupplysning är det första mötet med Verkligheten. Vi har Modern inom oss, i våra hjärtan, när hon är uppväckt tar hon hand om oss. Hon kommer att ge oss allt nödvändigt beskydd. Och det kommer inte längre att finnas någonting att vara rädd för. Kundalini helar dig, hon fullkomnar dig, hon skänker dig allt som är välsignat. Hon tar dig bort från världsliga bekymmer”. - Shri Mataji Nirmala Devi

Självupplysning erfarenhet

Få ditt eget självförverkligande genom att följa stegen enligt Shri Mataji

© Copyright Sahaja Yoga Stockholm

Fortsättning


Gratis prenumeration

Inloggning till Fortsättning Kurs

Inloggning till Kollektiv portal

Logga in på Seminariesidan